Sveriges mysigaste hem & trädgård

Har ditt hem och trädgård hög mysfaktor? Dela med dig av känslan i vår succétävling Sveriges mysigaste hem & trädgård! Sverigevinnaren vinner ett lyxigt växthus från Willab Garden värt 122.000 kr samt presentkort från MIO på 50.000 kr. Tvåan vinner ett växthus för 80.000 kr samt presentkort från MIO på 25.000 kr och trean ett växthus värt 43.000 kr samt presentkort från MIO på 10.000 kr. Alla regionvinnare vinner ett presentkort från MIO värt 1500:- vardera. Landshypotek Bank som också är huvudsponsor kommer att presentera sina priser inom kort.

Att delta är superenkelt.

1. Gå in på "Ladda upp Bidrag"
2. Fyll in din information.
3. Välj en bild..
4. Skriv lite om bilden.
5. Välj din region och ladda upp!

Alla hem är välkomna att tävla! Välj ut fina bilder som visar vad som gör ditt hem mysigt och skriv en kort förklaring till varje bild.

Att vara med är enkelt. 1. Gå in på "Ladda upp Bidrag" i menyraden ovan. 2. Välj vilken region du bor i, ladda upp 10 bilder som visar det mysigaste med ditt hem och berätta kort kring varje bild. 3. Kanske blir ditt hem direktkvalificerat eller så får det flest röster – vilket ger dig chansen att bli vald till Sveriges mysigaste hem 2020.

 

Regler

Vem kan rösta?
- Alla kan rösta. Rösta gör du genom att klicka på hjärtat eller gå in på bidraget / bilden och lägger din röst. Röster från andra länder, proxyröster och liknande kommer att räknas bort. Du kan inte rösta på de bidrag som är finalklara (både region och riks).

Hur ofta kan jag rösta?
-
Du får rösta hur många gånger du vill. Och användare får rösta på sina egna bidrag. *TIPS* Sprid bildlänken på sociala medier för att få röster. Länken länkar direkt till din bild så personer kan rösta! Tjänster och mjukvaror får inte användas för att få fler röster. Röster som är utanför Sverige kommer inte att räknas. Användning av tjänster för att få fler röster räknas som missbruk av konto och manipulering av tävlingsbidrag - det kommer att leda till permanent avstängning av konto, ip, email, namn och personnummer på villalivet.se. Rösten måste verifieras med en e-postadress för att det ska räknas som en giltig röst.

Jag kan inte hitta mina bilder / mitt bidrag!
- I vanlig ordning så behöver ditt bidrag och/eller dina bilder att godkännas och aktiveras av Villalivets administratörer för tävlingen. Men när du har laddat upp en bild, så kan du direkt efter dela den och samla röster (även innan den blivit godkänd och aktiverad). Hittar du inte din bild så har den tyvärr inte blivit godkänd och är därför borttagen. Vänligen kolla din mail eller ta kontakt med administratörer per mail.

Hur många bilder får jag ladda upp?
- Maximalt 10 bilder per bidrag. En bild åt gången. Med relevant titel och beskrivning. Berätta hur du har tänkt med din inredning för just den bilden!

Datum att hålla koll på!
- Röstningsstopp är 12/9 2020. Alla vinnare publiceras i tryck och digitalt den 2-3 november 2020.

Hur får bilderna se ut?
- Minimal bredd och höjd är 350 pixlar. Maximal tyngd är 4 mb per bild.

Jag kan inte hitta min region
- Vi har slagit ihop Stockholm Syd och Stockholm Norr till en region; Stockholm. Det samma är gjort med Kristianstad och Malmö hus, er region är Skåne. Vänligen kolla i din Villalivet-tidning - så ser du vilken region du tillhör!

Hur räknas rösterna?
- Användare deltar med bilder (max 10) där alla rösterna för varje bild läggs ihop till totala antal för bidraget, på så sätt ökar du i ranking, ju fler röster ditt bidrag har. Desto bättre ranking. En enskild bild rankas inte / vinner inte - men rösterna för den räknas.

Vad innebär Topp 10?
- Topp 10 är en ranking, vi har en nationell ranking och en ranking för varje region. Du tävlar regionalt såväl som nationellt

Måste jag ha ett konto på Villalivet.se för att vara med?
- När du deltar i Sveriges Mysigaste Hem så behöver du ett konto. Kontot skapas i samband med ditt deltagande och är helt kostnadsfritt. Medlemskap medför inga ekonomiska eller juridiska förpliktelser.

Vinnare - hur fungerar det?
- I varje deltävling (totalt 4 deltävlingar) så väljer juryn ut en vinnare som går till finalen och i samma deltävling samt ur varje region så går de bidrag med flest röster vidare till en så kallad Regionfinalen. De 10 bidrag i regionfinalen med flest röster kvalificerar sig till finalen och där ställs de mot de (4) direktkvalificerade bidragen som juryn har valt ut. De bidrag som är direktkvalificerade deltar även i Regionfinalen i respektive region. Utav dessa totalt 14 (10 med flest röster + 4 direktkvalificerade) så väljer juryn ut våra topp 3 nationella vinnare. Bidragen med flest röster i varje region (totalt 23st) i regionfinalen är regionvinnare. 3 vinnare utses utav alla som röstar - dessa får ett presentkort värt 1000:- vardera från MIO. Alla regionvinnare vinner ett presentkort från MIO på 1500kr vardera.

Hur kommer jag i kontakt med administratörer, jag har frågor!
- Vänligen se till så att du har läst allting på denna sidan innan du tar kontakt med en administratör. Det går enbart att skicka mail till oss och det gör du på smh (@) villalivet.se

 


Sveriges Mysigaste Huvudpartners

 

 

Landshypotek Bank - www.landshypotek.se

Landshypotek Bank vill bidra till ett rikare liv i hela landet. Ända sedan 1836 har vi finansierat jord- och skogsbrukares boende och företagande. Sedan några år tillbaka kan alla med ett hjärta som klappar för landsbygden också spara i Landshypotek Bank. Nu erbjuder vi även bolån till hus. Landshypotek Bank blev bank i april 2013 och är en av Sveriges tio största banker. Banken ägs av ca. 40 000 lånekunder inom jord och skog, organiserade som medlemmar i Landshypotek Ekonomisk Förening.


 

Willab Garden - www.willabgarden.se

Willab Garden är Nordens ledande leverantör av uterum och växthus sedan 1986. Sedan 2018 erbjuder vi även pool för trädgård. Vi på Willab Garden vill erbjuda dig ett brett och prisvärt sortiment av kvalitetsprodukter inom växthus, uterum, pool och annat som hjälper dig att skapa ditt favoritrum i trädgården! Hos oss hittar du alltid massor av inspiration för växthus, uterum, odling, pool, uteplats och inredning. Antingen på webben, i sociala kanaler eller kan du besöka någon av våra butiker/showrooms. I våra butiker kan du se våra produkter uppbyggda i inspirerande miljöer och få hjälp av våra kunniga säljare. Du hittar dessutom ett stort utbud av inredningsdetaljer till uterummet, växthuset eller hemmet. Föredrar du att planera ditt nya uterum, växthus eller din uteplats hemma i lugn och ro har vi smarta digitala planeringsverktyg som gör ditt köp enkelt, tryggt och bekvämt.


Mio - www.mio.se

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. De finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.


Allmänna villkor

Denna tävling arrangeras av Förlaget Villaliv AB och våra sponsorer. Genom att skicka in ditt bidrag i tävlingen godkänner du samtliga regler och villkor. Du godkänner även att Villalivet skickar erbjudande och nyheter från Sveriges Mysigaste Hem till dig i form av tex nyhetsbrev. När dina bilder läggs upp i tävlingen ger du Villalivet och våra sponsorer rätt att använda dina bilder i marknadsföringssyfte i Förlaget Villalivs mediekanaler. Ditt tävlingsbidrag kan komma att figurera i tidningen. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Sveriges mysigaste hem sverigefinal utses av en jury vars beslut ej kan överklagas. Villalivet förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag/bilder och även ta bort dem. Villalivet förbehåller sig rätten att ändra i regler och villkor.