Har ditt hem en hög mysfaktor? Tävla i Sveriges Mysigaste Hem!

Dela med dig av känslan i vår succétävling Sveriges mysigaste hem! Du kan vinna massvis med härliga priser från våra partners!

Alla hem är välkomna att tävla! Välj ut fina bilder som visar vad som gör ditt hem mysigt och skriv en kort förklaring till varje bild.

Att vara med är enkelt. 1. Gå in på "Ladda upp Bidrag" i menyraden ovan. 2. ladda upp 10 bilder som visar det mysigaste med ditt hem och berätta kort kring varje bild. Du kan bara ladda upp en bild åt gången. 3. Kanske blir ditt hem utvalt av redaktionen eller så får det flest röster – vilket ger dig chansen att bli vald till Sveriges mysigaste hem 2024.

Regler

Vem kan rösta?
- Alla kan rösta. Rösta gör du genom att klicka på hjärtat eller gå in på bidraget / bilden och lägger din röst. Röster från andra länder, proxyröster och liknande kommer att räknas bort.

Hur ofta kan jag rösta?
-
Du får rösta hur många gånger du vill. Och användare får rösta på sina egna bidrag.

*TIPS* Sprid bildlänken på sociala medier för att få röster. Länken länkar direkt till din bild så personer kan rösta! Tjänster och mjukvaror får inte användas för att få fler röster. Röster som är utanför Sverige kommer inte att räknas. Användning av tjänster för att få fler röster räknas som missbruk av konto och manipulering av tävlingsbidrag - det kommer att leda till permanent avstängning av konto, ip, email, namn och personnummer på villalivet.se. Rösten måste verifieras med en e-postadress för att det ska räknas som en giltig röst.

I finalen få du rösta hur många gånger du vill.

Jag kan inte hitta mina bilder / mitt bidrag!
- I vanlig ordning så behöver ditt bidrag och/eller dina bilder att godkännas och aktiveras av Villalivets administratörer för tävlingen. Men när du har laddat upp en bild, så kan du direkt efter dela den och samla röster (även innan den blivit godkänd och aktiverad). Hittar du inte din bild så har den tyvärr inte blivit godkänd och är därför borttagen. Vänligen kolla din mail eller ta kontakt med administratörer per mail.

Hur många bilder får jag ladda upp?
- Maximalt 10 bilder per bidrag. En bild åt gången. Med relevant titel och beskrivning. Berätta hur du har tänkt med din inredning för just den bilden!

Datum att hålla koll på!
- Sista anmälningsdag är 31/8. Röstningsstopp för kvalet är 4/9 2023. Alla finalister publiceras i tryck och digitalt utgivningen efter.

Hur får bilderna se ut?
- Minimal bredd och höjd är 350 pixlar. Maximal tyngd är 4 mb per bild.

Hur räknas rösterna?
- Användare deltar med bilder (max 10) där alla rösterna för varje bild läggs ihop till totala antal för bidraget, på så sätt ökar du i ranking, ju fler röster ditt bidrag har. Desto bättre ranking. En enskild bild rankas inte / vinner inte - men rösterna för den räknas.

Vad innebär Topp 10?
- Topp 10 är en ranking De 10 bidrag med flest röster visas där.

Måste jag ha ett konto på Villalivet.se för att vara med?
- När du deltar i Sveriges Mysigaste Hem så behöver du ett konto. Kontot skapas i samband med ditt deltagande och är helt kostnadsfritt. Medlemskap medför inga ekonomiska eller juridiska förpliktelser.

Vinnare & final - hur fungerar det?
- De 25 bidrag i kvalet (som pågår mellan 1/3 till 4/9) med flest röster kvalificerar sig till finalen (som pågår mellan 5/9 till 15/10). De tre bidrag med flest röster samt med Juryns godkännande är vinnare (etta, två trea) i Sveriges Mysigaste Hem.

Hur kommer jag i kontakt med administratörer, jag har frågor!
- Vänligen se till så att du har läst allting på denna sidan innan du tar kontakt med en administratör. Det går enbart att skicka mail till oss och det gör du på smh (@) villalivet.se

 


Sveriges Mysigaste Partners

 

Landshypotek Bank - www.landshypotek.se

Landshypotek Bank vill bidra till ett rikare liv i hela landet. Vi har finansierat företagande och boende på landsbygden i snart 200 år och erbjuder även bolån till dig med villa eller fritidshus och tryggt sparande. Landshypotek ägs av svenska lantbrukare som gör det möjligt för oss alla att ta del av närproducerad mat, välskötta skogar och öppna landskap.


Mio - www.mio.se

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. De finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.


Wood's - besök här!

Wood’s har alla produkter och lösningar du behöver för ett bättre inomhusklimat, både för hem, arbetsplatser och professionell verksamhet. Vi tycker att luften man andas varje dag ska vara lika ren som vattnet man dricker och anser att alla har rätt till en ren och hälsosam inomhusluft. Hos Wood’s får du mycket mer än ett ledande produktsortiment. Vår stora kunskap hjälper dig hela vägen till ett rent och hälsosamt inomhusklimat och vi tillverkar de flesta av våra produkter i Sverige, med stort fokus på hållbara, cirkulära processer, miljöegenskaper och överlägsen kvalitet.


 

Allmänna villkor

Denna tävling arrangeras av Villalivet och våra sponsorer. Genom att skicka in ditt bidrag i tävlingen godkänner du samtliga regler och villkor. Du godkänner även att Villalivet skickar erbjudande och nyheter från Sveriges Mysigaste Hem till dig i form av tex nyhetsbrev. När dina bilder läggs upp i tävlingen ger du Villalivet och våra sponsorer rätt att använda dina bilder i marknadsföringssyfte i Förlaget Villalivs mediekanaler. Ditt tävlingsbidrag kan komma att figurera i tidningen. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt och frakt betalas av vinnaren. Sveriges mysigaste hem sverigefinal utses av en jury vars beslut ej kan överklagas. Villalivet förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag/bilder och även ta bort dem. Villalivet förbehåller sig rätten att ändra i regler och villkor.